+31 (0)182 640 690

Online specialist met advies op maat

0 item(s)

Nieuw de EBA DINO

EBA Krug & Priester uit Balingen introduceert een nieuw EBA-model DINO. Dit is de kleinste telg van een familieconcept van 54 verschillende modellen. EBA onderscheidt zich door voor iedere toepassing een oplossing te hebben. EBA munt uit in snelheid, degelijkheid en duurzaamheid!

EBA DINO papiervernietiger
Deze thuiswerkplek vernietiger is de stilste in zijn soort met topprestaties. De DINO is voorzien van een EcoMode voor NULstroomverbruik. Waar anderen nog praten over “energiesafe” loopt EBA op dit punt voorop. De motor is extreem stil (54 dBA) en de snijwalsen zijn robuust gebouwd voor een lange levensduur.

Het moderne frisse ontwerp past bij iedere werkplek en geeft maximale veiligheid tegen identiteitsfraude waar Van Randwijk op dit moment campagne voor voert. Het opvangvolume is 18 liter en ruim bemeten voor individueel gebruik.

Van Randwijk geeft bij al de EBA producten de snelheid/productiviteit weer. Kopers oriënteren zich sterk op vellencapaciteit, terwijl snelheid net zo belangrijk is. Een apparaat dat als een slak 20 vellen tegelijk vernietigt vraagt veel meer tijd dan een EBA die 4x maal zo snel 10 vellen kan vernietigen. De DINO 22 S vernietigt 60 vellen 80 gr/m2 per minuut in stroken van 4 mm. De DINO 22 C vernietigt daarentegen 36 vellen 80 gr/ m2 per minuut in snippers van 4x40 mm (6 vellen per keer).