+31 (0)182 640 690

Online specialist met advies op maat

0 item(s)

Onze visie

 • Kennis

  Producten koopt u op elke hoek van de straat, maar waar haalt u kennis voor de juiste keuze? Van Internet zult u zeggen. Echter, een persoonlijk advies door een deskundige zal goud waard blijken. De bittere smaak zal lang blijven hangen als het product niet aan uw gebruikswensen voldoet. De scherpe inkoopprijs verdampt snel als blijkt dat u een kat in de zak heeft gekocht.

  Bij ons haalt u toepassingskennis, praktijkervaring en deskundige tips over het gebruik. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent over de oplossing, want daar was u uiteindelijk toch naar op zoek…!

 • Kunde

  Aan dozenschuiven doen wij niet. We zijn er namelijk van overtuigd dat u een oplossing zoekt. Alles via internet uitzoeken is een optie, maar waarom zoveel tijd verspillen als u om de hoek een kundige leverancier vindt, die klaar staat voor uw vragen. Wij starten met een inventarisatie van uw wensen en vertalen dat naar de beste optie die bij uw budget past. Hierbij geeft een praktijktest u inzicht in de verschillende mogelijkheden. Op basis van een compleet plaatje, tezamen met een terugverdien- of besparingsberekening, maakt u een keuze voor een efficiënte oplossing. Wij zijn concurrerend en u kunt rekenen op de beste prijs/prestatieverhouding! Wij waken nadien, technisch gezien, over uw oplossing en besparen uw organisatie geld door onze excellente service.

 • Klantgerichtheid

  Transparant communiceren zit ons in het bloed en dat merkt u direct. Deskundig beant-woorden wij alle vragen en demonstreren de producten in onze showroom of bij u op locatie. Onze leveringssnelheid is sneller dan verwacht en als u de oplossing geïnstalleerd wenst te hebben, met aansluitend een gebruikersinstructie, dan kan dit ook! Onze helpdesk staat van 8.00 tot 18.00 uur ter beschikking voor toepassings- en servicevragen.
  Wij bieden service op locatie met verschillende soorten servicecontracten en hebben een responstijd die past bij uw bedrijfsvoering. Service is niet voor niets ons visitekaartje!

 • Kwaliteit

  Wij staan voor de zekerheid en continuïteit van uw investeringen. Hierbij is maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) ons uitgangspunt. Niet vanuit een modegril maar vanuit de overtuiging dat ook wij een bijdrage kunnen leveren als leverancier. Duurzaamheid gaat boven goedkope producten die snel vervangen moeten worden en daardoor slecht zijn voor het milieu en uw portemonnee! Transparant communiceren wij naar onze afnemers, zodat u weet waar u aan toe bent. En aan het einde van de gebruiksduur zorgen wij voor recycling. Wij streven naar kwaliteit in al onze handelingen en hebben daardoor een lange relatie met de afnemers, leveranciers en medewerkers. En dat alles is in het voordeel van onze klanten!